Poista tilisi
1. Sovelluksessa
Avaa Rhetoriq → Asetukset → Tili → Poista tili. Vahvista valintaikkunassa. Sinun ei tarvitse peruuttaa tilausta: Rhetoriq toimii kertamaksuilla. Jäljellä olevat creditit poistuvat tilin poiston yhteydessä.
2. Mitä poistetaan
- Firebase Auth -tilisi (Google tai sähköposti/salasana)
- Synkronoitu historia (analyysit, harjoitukset, merkit) palvelimellamme
- Käyttötietosi, mukaan lukien jäljellä olevat creditit
- Paikalliset tiedot laitteella, jolla poistat tilin
3. Mitä säilyy
- Ostotodistukset ilman käyttäjätunnusta
- Kaatumisraportit, jotka on jo lähetetty Firebase Crashlyticsiin
- Anonyymit tilastotiedot Analyticsissa (ei yhdistettävissä sinun tilisi)
4. Ilman sovellusta
Oletko poistanut sovelluksen? Lähetä sähköpostia osoitteeseen appdev020@proton.me Rhetoriq-tilisi sähköpostiosoitteesta. Käsittelemme pyynnöt manuaalisesti.
5. Tietosuoja
Lisätietoja: tietosuojakäytäntö, käyttöehdot.