Usuwanie konta
1. W aplikacji
Otwórz Rhetoriq → Ustawienia → Konto → Usuń konto. Potwierdź w oknie dialogowym. Nie ma subskrypcji do anulowania: Rhetoriq działa na jednorazowych pakietach kredytów. Pozostałe kredyty znikną po usunięciu.
2. Co zostanie usunięte
- Twoje konto Firebase Auth (Google lub e-mail/hasło)
- Zsynchronizowana historia (analizy, ćwiczenia, odznaki) na naszym serwerze
- Twój rekord użytkowania, w tym pozostałe kredyty
- Lokalne dane na urządzeniu, z którego usuwasz
3. Co pozostanie zachowane
- Dowody zakupu bez identyfikatora użytkownika
- Raporty o awariach, które zostały już wysłane do Firebase Crashlytics
- Anonimowe dane zbiorcze w Analytics (nie można ich powiązać z Twoim kontem)
4. Bez aplikacji
Usunąłeś aplikację? Napisz na adres appdev020@proton.me z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem Rhetoriq. Przetwarzamy wnioski ręcznie.
5. Prywatność
Więcej informacji: polityka prywatności, warunki użytkowania.